Adres:
Gite Bethmale
gite d'étape & de séjour
Ayet
09800 Bethmale
Frankrijk

Informatie: 0033 (0)631329642 en 0033 (0)967036083
Website:www.gite-bethmale.com
Email: [email protected]

De route per auto:
Het kan geen probleem zijn om via een van de routeplanners een geschikte route naar Toulouse (ongeveer 125 km ten noorden van Ayet) te vinden. U rijdt verder in zuidelijke richting over de A64 en neemt bij afslag no 20 de D117 naar Saint-Girons. Daar neemt u de afslag naar Castillon-en-Couserans. Over de D618 rijdt u via de dorpen Moulis, Luzenac en Engomer naar Castillon-en-Couserans. U doorkruist het dorp en rijdt verder naar Bordes-sur-Lez. Zodra u bij het dorp bent, neemt u de afslag naar de Col de la Core en de Vallée de Bethmale. Via de dorpen Arrien-en-Bethmale, Aret en Samortein rijdt u over de D17 naar Ayet. De gite ligt op een paar meter van de D 17. U gaat dus niet het dorp Ayet in maar blijft de D 17 volgen tot een bord de gite aanduidt. U parkeert de auto in de berm langs de weg.

De route per trein:
Er is tegenwoordig een goede en snelle verbinding tussen Nederland en Parijs (bv de Thalys van Amsterdam naar Parijs (Gare du Nord). Daar kunt u naar keuze met de TGV of de nachttrein naar Toulouse gaan (eerst met de metro naar Gare de Montparnasse voor de TGV). Daar neemt u de trein naar Boussens en u gaat verder met de bus naar Saint-Girons. Desgewenst komen we u daar ophalen.
De route per vliegtuig:
De meest voor de hand liggende vlucht vanuit Nederland is die van Amsterdam naar Toulouse met KLM/AirFrance. Het best huurt u daar een auto. U kunt ook de trein naar Boussens nemen en u gaat verder met de bus naar Saint-Girons. Desgewenst halen we u daar op.
Per bus:
Betaalbaar per bus naar Toulouse reizen kan met de flixbus. Zie www.flixbus.nl. Vanaf Toulouse gaat u dan per trein naar Boussens en dan verder met de bus naar Saint-Girons. Desgewens wordt u daar opgehaald.

 

Ophalen:
Graag komt een van ons u ophalen in Saint-Girons. We nemen echter maximaal twee personen mee. Prijs € 15 voor de rit. Ophalen in Toulouse is voor ons niet te doen.
We raden u aan per auto te komen. Vanuit Ayet kunnen een paar wandelingen worden gedaan, maar voor de meeste wandelingen zul je toch een eindje moeten rijden. En openbaar vervoer is er niet in de Vallée de Bethmale.