Gite Bethmale

Gite Bethmale ligt op een strategische plek. In het dorp Ayet (op een steenworp afstand van de GR 10), vlakbij de D 17. Gemakkelijk te bereiken voor iedereen. 

De gite was vroeger een school. Nu is het een comfortabele gite. Het gebouw ligt op een mooie plek: hoog in het dorp, uitkijkend over de vallei en de huizen van Ayet.

Onze gite is een gite d'étape en een gite de séjour. Aan de ene kant is de gite geschikt voor mensen die aan het rondtrekken zijn (te voet, per fiets of auto) en die onderdak zoeken voor één enkele nacht. Maar zeker ook geschikt is de gite voor mensen die er een deel van hun vakantie willen doorbrengen.

De gite bestaat allereerst uit een gezellige gemeenschappelijke ruimte met houtkachel, comfortabele bank en een grote eettafel. Het is goed toeven in deze ruimte. Op de benedenverdieping zijn er drie kamers voor de gasten. De gite is gedecoreerd met talloze fraaie foto's die een beeld geven van de streek rondom de gite.

Kamer Lac de Bethmale: een kleine, maar fijne kamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen douche en wastafel. Toilet op de gang.
Kamer La Transhumance: Mooie, gezellige kamer met leuk zitje, een eenpersoonsbed en een twijfelaar. Al het sanitair bij de kamer!
Kamer des Amoureux: echt een kamer om verliefd op te worden. Groot en super comfortabel tweepersoonsbed, leuk zitje en eigen douche en wastafel. Toilet op de gang.

Op de bovenverdieping zijn er twee kamers die het sanitair delen (tussen beide kamers in). Prachtig uitzicht vanaf beide kamers!
Kamer Mont Valier: heerlijke kamer met drie eenpersoonsbedden en een leuk zitje. Mooie sfeer met die oude, houten balken!
Kamer Petit Valier: prima kamer met een eenpersoonsbed en een tweepersoonsbed. Comfortabele stoel en een tafeltje om aan te zitten.